Футболната звезда Кака наруши дългото си мълчание за развода си през

...
Футболната звезда Кака наруши дългото си мълчание за развода си през
Коментари Харесай

Кака наруши мълчанието си за развода с красивата Селико

Футболната звезда Кака наруши дългото си безмълвие за развода си през 2015 година.  Докато беше в Милан през 2005 година, Кака се ожени за своята детска обич Каролина Селико. Двамата имат наследник и щерка дружно, само че след 10 години брак се разделиха.

Миналата седмица хубавица разгласи, че разводът се дължи на обстоятелството, че Кака е бил „ прекомерно съвършен за нея “ .

Бившият състезател, който в този момент е на 41 години, показа, че е направил всичко допустимо, с цел да избегне раздялата , заради мощните си религиозни полезности: „ Християнинът не се дами, с цел да се разведе “.

Бившата звезда на Милан и Реал Мадрид добави още: „ През 2015 година бях женен и брачната половинка ми по това време реши, че не желае повече да бъде обвързана.  Тя сподели, че не е щастлива и отдаде това на брака. Тогава живеехме Съединени американски щати и тя изиска да се върне в Бразилия. “

След Кака Каролина се омъжи още веднъж.

„ Кака в никакъв случай не ме е предавал “, показа хубавицата. „ Той се отнасяше добре с мен, даде ми прелестно семейство, само че не бях благополучен, нещо ми липсваше. Проблемът беше, че той беше прекомерно съвършен за мен. “

След раздялата им през декември 2015 година Кака мъчно се справяше с развода.

Две години по-късно той още веднъж се появи с дама до себе си. След Каролина бразилската звезда стартира да се среща с местния модел Каролина Диас, като годежът им беше разгласен по-рано тази година. Двамата имат и дъщеричка на една годинка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР